keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Voihan tupla!

Oltiin Röllin kanssa 8.5 I-HAH:n kisoissa, tuomarina Anne Savioja. Pohja oli melko huono... jotain kiviä ja tosi pehmeä paikoittain.

Ensimmäinen rata oli tosi helppo ja saatiinkin nolla siltä. Hyvät kontaktit eikä muutenkaan mitään pois otettavaa! Jee hyvä Röpa :) Nollia tuli tosi paljon ja oltiinkin vasta seitsemänsiä, mutta ei haittaa. Kunhan on mahdollisuus tuplaan.

Seuraava rata myös helppo. Yksi vaikeampi kohta aan jälkeen (suurin osa teki virheen), mutta koska Röllillä on niin hyvät kontaktit niin ei ongelmaa. Se pysähtyi ja mä juoksin kahden hypyn taakse valmiiksi vetämään. Keinulta kutsuin vähän hätäiseen hermostuksissani. Selvitettiin kuitenkin kaikki vaikeimmat kohdat, mutta sitten puomia edeltävä rima tippui. @¡¥€"¡!!@%!€!!!!!!!! ja Röllihän harvemmin tiputtaa rimoja. Huomasin sen ja kirosin hiljaan ääneen. Ties vaikka Rölli olisi huomannut, kun ei laittanut puomilla tassuja ihan alas? Mä vaan katsoin sivusilmällä, että pysähtyi ja kutsuin.
Virhe harmitti, kun nyt tuplaa oikeen tarjoomalla tarjottiin. Oli Rölli silti oikein pätevä, kun tälläkään radalla ei tainnut olla mitään ylimääräistä. :) VIDEO, kiitos Jenna!!! (Näin jälkikäteen kun näin videon niin olihan se rima mun ohjauksesta.... "mee sinne eiku tuu tänne". ja tuo keinu :O kutsuinko mä sen noin nopeasti ettei ehtinyt edes vähää pysähtyä..)

Yleisesti Rölli käyttäytyi kisapaikalla esimerkillisesti! Taisi olla pikkasen väsy? tai sitten se on vaan mahtava. ei murissut kenellekään edes suurimmalle viholliselleen Jimille! Äitikin sanoi, että oli ihan nautinto kävellä sen kanssa ;)

Loppuun VIDEO edellisten kisojen ensimmäisestä startista. Ei sekään ollut kaukana nollasta. Meille sopii selkeesti nämä mahdollisimman helpot radat. :D

Tein myös VIDEOkoosteen Viirun viimeisistä treeneistä ja hyppytekniikasta. PS. tuota hyppytekniikkaa ei kuulemma saisi tehdä putken kautta, joten älkää ottako meistä mallia! (ja ei siirrä painoa taakse, joten muutenkaan meno ei ole mallikelpoista :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti