maanantai 16. toukokuuta 2011

Treeniä ajan kanssa

Molemmat koirat vapaatreeneissä eikä kiirettä minnekkään.... :) ihanaa!

Viiru teki kujakeppejä. Ähpuh, viime kerta jätti jälkensä joten korjattiin virheitä. Viiru siis yritti hypätä saman ohjurin yli kuin viimeksi. Helpotin samantien ja päästiin eroon möröstä. Otin melkeen pelkästään suoria lähestymisiä, koska rupesin poistamaan ohjureita keskeltä. Pujotteli edelleenkin normaaliin tapaan. Putkeen irtoaminen keppien jälkeen oli sen sijaan haastavaa. Ellei lelu ollut putkessa tai putki muuten merkitty, en ehtinyt millään ohjaamaan Viirua sinne. Seuraavilla kerroilla pitää muistutella kulmista. Harmi vaan, että BAT:lla ei ole vinokeppejä, kun musta se olisi edelleen varmempi niiden kanssa.

Otin Viirulla myös hyppytekniikkaa normaalia enemmän. Ensin korkeuden arviointia, jossa mentiin jo 45 cm (35--> 40--> 45--45--> 35). Ensimmäisellä kerralla rima tippui, mutta seuraavalla korjasi. Musta meni takapainoisesti, mutta tiedäkkö tuota..
Lisäksi otin hyppysarjan renkaalla. Kesti tämän ainoastaan, jos olin vieressä tai edessä. En siis voinut mennä sarjan rinnalle katsomaan, miltä näyttää. Rengas tarvitsee siis vahvistusta.
Otin myös etäisyyden arviointia, vaikka Patricia sanoi, ettei tästä harjoituksesta olisi vielä hyötyä. Uskon kuitenkin, että Viiru oli todella väsynyt hyppyseminaarissa, eikä täten tehnyt normaalisti harjoituksia. Halusin siis kokeilla vielä kerran johtuiko välihyppy vain tästä. Arvaukseni osui oikeaan nimittäin Viiru teki harjoituksen in-outtina! Mahtavaa! Siirsin taaimmaista hyppyä 9--> 10--> 11--> 12--> 9, ja kaikki etäisyydet toimi. En ollut varma, pitikö tässä siirtyä lopussa helpoimpaan?
Ihan viimeisenä tein perussarjan ristikoilla, mutten tosiaankaan tiedä oliko tämä oikeanlainen.. Mun silmään näyttää siis tosi hyvältä, mutta en oikein osaa katsoa etu- ja takapainoisuutta.

Rölli teki pelkästään perussarjaa, ja se sujui hyvin.
Lisäksi kokeilin kujaa verkoilla, jos saisin tätä kautta opetettua kulmat. Taidan kuitenkin unohtaa tämän, nimittäin Rölliä selkeästi ahdisti härpätykset ympärillä eikä mennyt täysiä. Pitää vaan tehdä paljon paljon tehokkaita toistoja peruskepeillä (mieluiten vain muutamalla kepillä).

Otettiin loppuun pöytää. Rölli teki huipputoistoja putken kautta eikä namia enää tarvinnut! Ehkä aina aloittaessa treenin kannattaa muistuttaa maltista, tekemällä ensimmäisen namilla.
Puolessa välissä treeniä Rölli rupesi ihmeellisesti tarjoamaan maahanmenoa ennen pöytää (?!) En tiedä mistä johtui, mutta ajatus hävisi yhtä nopeasti kun tulikin.

Loppuun vielä linkki Törky-Viiru videoon. On se aikamoinen veijari noiden keppien kanssa! :D
Ja toinen video Lucky Bu-Bu in Finland 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti