maanantai 23. toukokuuta 2011

TUPLA!!

Wuhuuu nyt se tupla tuli!! Ei edes jäänyt niin viime tippaan kuin edellisvuoden voitto. ;) Go Rölli go!! SM-kisoissa näytetään kyllä meidän parasta!

Oltiin siis sunnuntaina kisaamassa Kotkassa kaksi starttia (hr-agi). Hyppis ei ollu ihan nappi, pohja tuntui kuin kuulalaakereilla olisi juossut. :( Ehdin jo kiljaistakin kauhusta kun luulin kaatuvani, mutta Rölli kivasti paikkaili. Loppurata oli tasapainon hakemista enkä edes yrittänyt pinkoa täysiä. Viimeistä hyppyä Rölli joutui kysymään, koska jäin jälkeen. Pitäisi opettaa eteenmeno paaaaljon paremmaksi.

Toinen agi-rata oli ohjauksellisesti aika nappi. Tällä kertaa juoksin rataantutustumisen jotta huomaisin herkät kaatumiskohdat. Radalla ei kuitenkaan tarvinnut tehdä nopeita jarrutuksia ja kiihdytyksiä niin ei ollut ongelmaa. Puomille tulo oli aika kinkkinen, jos kaarros yhtään venyisi. Tämän sain kuitenkin tehtyä ihan sika hyvin eikä kukaan muu tainnut ohjata samalla tavalla.... :)
Ainut miinus oli hidas aa ja puomi. Puomilla jäi jopa 10-15 cm maasta, höh. En jäänyt venkslaamaan, kun tuplaa tässä haettiin. Aan myös hiippaili, mutta etutassut tuli sentään maahan. Näihin meni ainakin pari sekunttia ylimääräistä, mutta nolla mikä nolla. Keinu puolestaan oli supernopea ja odotti kutsua, vaikka menin valssaamaan seuraavan esteen taakse. Kontakteilla taaksejäännit on selkeästi vaikeampia.

Mutta siis ihan sama oliko nappi ratoja vai ei, me tehtiin se, ja saatiin mitä lähdettiin hakemaan! Rölli oli muutenkin tosi kiva kisakaveri, kun ei räyhännyt pahemmin. Pystyin jopa katsomaan hyvin kavereitten ratoja, vaikka mulla oli se hihnassa. :) tosi kivasti kävelee lenkeillä ja namin kanssa ei edes huomaa pahinta vihollistakaan. Toi sen huono käyttäytyminen olisi niin koulutettavissa, ja yritänkin panostaa tähän kesän aikana.

5 kommenttia:

  1. WUHUU!! Mahtia, ootte kisaamassa ässämmeissä!! :) :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!! :) ihan mahtavaa edelleen!

    VastaaPoista
  3. Onnee nyt vielä tännekin! ja eilisestä hyppysertistä! Tehän ootte Röpan kans ihan tulessa <3

    VastaaPoista