keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Hyppyserti

Oltiin eilen BAT:n kotikisoissa saldona agi-radalta HYL ja hyppikseltä nolla. 

Agility-rata ei ollut kummoinen, mutta silti onnistuttiin ryssimään se täysin. Rölli valahti parissa kohtaa selän taakse, vaikka musta mä oikeasti tein parhaani. Ensimmäisessä ja vaikeimmassa kohdassa ongelmana korkeassa vireessä putkijarrutus. Mä jarrutin suhisemalla ja kättä "vispaamalla" jo ennen putkea. Lisäksi menin nappaamaan putken suulta mukaan käskyttäen "Rölli, Rölli". Ei se kuitenkaan tullut nätisti vaan kaarratti mun selän taakse törkeenä. Yritin vielä jotain säälittävää pelastusta huutamalla keppejä, mutta Rölli pinkas vastaseen suuntaan putkeen. Ei aikaakaan kun seuraavassa kohtaa mun ennakoiva valssi oli hitusen myöhässä ja taas selän taakse. Ei se kyllä pahemmin anna anteeksi mitään!
Puomi ja aa olivat tällä kertaa hyvät. Keinu sen sijaan ihan ihmeellinen. :( Rölli pysähtyi yllättäen keinun puoleen väliin ja meni maahan. Yritin pyytää eteenpäin, mutta hyppäsi kokonaan alas. Höh. Otin uudestaan ja meni hitaasti mutta oikein. 2on2offissa se rupesi haistelemaan ilmaa (?), mutta huomautettuani keskittyi taas muhun. Eteenmenossa muistin sanoa "eteen" eikä katsonut laisinkaan taakseen. :)

Harkkaesteillä keinu oli ok. Mietinkin jälkikäteen oliko pelästynyt tätä viime kisoissa. Siellähän keinu pikkasen pamahti takaisin eikä varmasti tuntunut kivalta. 

Hyppis oli vähän kimurantimpi. Rata oli suht suppuun rakennettu ja kokoajan pyörittiin eri suuntiin. Nyt siis testattiin muistia, ja vielä radalla tuntui vähän eksyneeltä. Yllättävän hyvin kuitenkin onnistuttiin! :) ainut suurempi kaarratus tuli alussa kolmoshypylle. Tässä piti kutsua kakkoshypyn takaa ja työntää kolmoselle. Rölli tulee näissä niin kovaa mua kohti, että olisi pitänyt muistaa vähän jarruttaa. 
S-putken kulki niin nopeasti, että mähän ihan myöhästyin ohjauksesta. :D 

Tällä radalla oltiin kolmansia ja saatiin hyppyserti! Jee! Elokussa siitä on mahdollista tulla aikasintaan hyppyvalio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti