maanantai 2. toukokuuta 2011

Kesätreeniä2 (26.4)

Käytiin Karon kanssa kentällä. Jätin Viirun kotiin ja Röpa pääs mukaan ainoona. :) kiva sillekkin..

Otettiin niistopersjättöä, sylivekkijaakotusta ja keppejä. Jestas noi ohjauskuviot toimi täydellisesti! Ehdottomasti kisakäyttöön. Pitää vaan uskaltaa liikkua tarpeeksi rohkeasti, kun harvemmin Rölli noista kieltää. Niistopersjättö oli ehkä sylivekkijaakotustakin paremin. Vaikka Jaakko neuvoikin käyttämään svj:tä kun kulma on yli 90 astetta, musta tuntuu että npj:ssä rölli kulki yleisesti nopeempaa.

Aloitettiin pitkään puhuttu pöytä-koulutus. Namilla toimii tosi hyvin!! Oon niin ylpee siitä. Sain juosta ohikin ja Rölli alkoi tarjoomaan itse maahan menoa. Niin ihanaa. :)

Huoh, kepit nyt ei kyllä ole teräkunnossa. Harva uskois kyseessä olevan kolmosluokkalainen. Rölli hakee suljettuun kulmaan ok (90 astetta ainakin meni) kumminkin puolin, mutta avokulma.... Kun olen ulkopuolella niin vaikeatkin kulmat toimii, mutta sisäpuolella edes suht suorat kulmat ei toiminut. :O meni jopa kolmos-nelos väliin... Ihan sama yritinkö ohjata haamukeppiin vai miten niin ei onnistunut. Pitäskö alottaa alusta kujaverkoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti