Hanna

Olen reilu parikymppinen kauppatieteiden opiskelija Turusta. Alun perin olen kotoisin Espoosta, jossa vietän edelleen suuren osan ajastani perheen, ystävien ja koirieni kanssa. Perheeseeni kuuluu vanhemmat, Leena ja Tapani, maailman matkaaja veljeni Olli sekä koirat borderterrieri Rölli ja bordercollie Viiru.


Ensimmäinen koirani oli borderterrieri Siiri, joka syntyi heinäkuussa 2003. Olimme hyvin naiiveja alkuun, sillä vain isälläni oli kokemusta koirista. Kriteerimme olivat hyvin yksinkertaiset: punainen terve tyttö. Näin jälkikäteen ymmärtää kuinka hyvä tuuri meillä oli, että otimme juuri Heljältä koiran ja saimme nimenomaan Siirin.

Aloitimme agilityn Borderterrierikerhon alkeiskurssilla syksyllä 2004, jossa vetäjinä toimivat Sanna Leimunen ja Petra Bärlund-Hämäläinen. Kurssin jälkeen agility-kärpänen oli puraissut meitä molempia pahemman kerran. Meidät valittiin BortK:on koejäseneksi saman vuoden joulukuussa.

Alkeiskurssin vetäjien lisäksi muita merkittäviä vaikuttajia ovat olleet mm. Pertti Vilander, Pete ja Oili Huotari sekä Christa Enqvist. Olen myös varma, että ilman Antti Majasta ja Annika Nårgordia meidän nopea nousu ei olisi ollut mahdollista. Kiitos kaikille meitä auttaneille!

Olen harrastanut agiltya tähän mennessä seitsemän vuotta neljän eri koiran kanssa (Siiri, Rölli, lainakoira Tiita ja Viiru), joista kolme ovat osallistuneet SM-kisoihin ja MM-karsintoihin. Olen kouluttanut melkein yhtä monta vuotta kuin harrastanut, omia seuralaisia säännöllisesti ja ulkopuolisia kysynnän mukaan.