lauantai 14. toukokuuta 2011

Junnujen treenit 12.5

Suunnittelin radalle hullun alkusuoran joka kaarratti lopulta oikealle kääntyen melkein takaisinpäin. Olipas vaikeeta. Jotenkin kun lelu on hieman vinossa suoralla, niin tulee helpolla ohi. Sen sijaan jos lelu on aivan toisessa paikassa, niin pystyy paremmin keskittymään ohjaukseen. Pitää siis tehdä vähän muitakin kuin täysin linjassa olevia suoria. Tähän auttavat varmasti hyppytekniikasta perussarjan muunnelmat.

Toiseksi otettiin kujakeppejä. Olipas vaikeaa saada onnistumaan putken kautta, kun sen suu osoitti hieman sisäpuolelta ohi. Hyppäsi toistamiseen ensimmäisen välin ohjurin yli. Kun väli estettiin niin onnistui, muutoin ei. Parasta olis varmaankin ollut jaksaa vaihtaa verkko ohjurin tilalle. Tai helpottaa... Mutta ehdottomasti melkeen suoria lähestymisiä putken kautta täytyy treenata eri etäisyyksistä. Viiru tarttee pikkasen enemmän malttia näissä.

Itse tekniikkana harjoiteltu sylkkäri toimi tosi hyvin niin putkeen kuin hypylle.
Otin myös loppuun takaaleikkauksia, joihin irtosi ihan hyvin. Hassusti se tuntui jäävän "flänkkäämään", mutta ehkä mä en oikeen osannut valita oikeita linjoja.

Treenattavaa:
- Esteosaaminen; rengas, keinu, kepit, (muuri, pituus, okseri)
- Hyppytekniikka
- Irtoaminen suorilla (esteiden kautta!)
- Ohjaustekniikat; päällejuoksu, takaaleikkaukset, välistävedot, perus pyöritys

Kun noi on harjoiteltu, niin pärjätään hyvin ykkösissä! :) vähän aikasemmin vois osallistua jo epiksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti