maanantai 16. toukokuuta 2011

Vihdin kisat 15.5

Oltiin Röllin kanssa kisaamassa Lohjalla kolme starttia (agi-agi-hr). Kisoissa tippui rimoja ihan todella paljon, niin kuin Röllilläkin. Erityisesti kaksirimaiset tuotti ensimmäisellä radalla ongelmia. Katsoin videolta, että olin ehkä hieman hyppylinjalla tai aloin vetää riman yllä. Edelleen kuitenkin väitän, että Rölli on kestänyt paljon pahempia törttöilyjä multa. Tuo pohja+35 cm rimat oli vaan vaikea yhdistelmä, jolloin pienempikin ohjausvirhe sai riman tippumaan. Muutenkaan vauhti ei ollut mielestäni paras mahdollinen.

Kaikki radat olivat suoritettavissa, ja jokaisella sattui vain pieni virhe. Ohjauksellisesti ei ollut juurikaan ongelmia, mutta viimeiseltä kontaktilta karkasi aina. :O tietty jos olisi ollut nolla alla, niin olisin antanut mennä.

Ensimmäiseltä radalta tuloksena HYL (2 rimaa, keskeytys puomille). Toiselta samoin HYL (kielto ja keskeytys keinulle). Tältä radalta ei kuitenkaan tippunut yhtään rimaa! Muutenkin oli mielestäni paras rata nimittäin tehtiin superhieno niistopersjättö, hyvä kepeille meno ja putken väärään päähän veto onnistui ongelmitta (näissä Rölli ei petä koskaan). Sen sijaan sain Röllin käätymään pikkasen liian tiukasti peruspyörityksellä.
Kolmannelta radalta 5vp riman tiputuksesta. Olisin itse antanut myös kosketuksen, koska jouduin tekemään "jalkaohjauksen" takaakierrossa. Tällä radalla hienointa oli hyppyjen leijeröinti Röllin kepittäessä. Loppu hypylle meno oli puolestaan tahmeeta. Jäin takaakierrettävälle hypylle vähän jumiin, jolloin twisti ei onnistunut.


Treenattavaa:
- perus pyöritys
- putkijarrutuksia (ikuisuus ongelma suuressa vietissä)
- kontakteilla taaksejäänti
- kaksoisrimat

2 kommenttia:

  1. Miks toi Lohja tunkee mulla joka paikkaan??? kirjotin edelliseenkin ekaks saman virheen! :D

    VastaaPoista