torstai 2. kesäkuuta 2011

Viirulle riittää

Viikko mennyt leikkauksesta, ja Viirun mitta tuntuu olevan aika täynnä. :( olen yrittänyt tokoilla ja aktivoida tempuilla, muttei niistä tunnu olevan pahemmin apua. Hihnassa kävely on vaikeaa, kun on niin paljon intoa (siihen nähden sujuu kivasti). Kaikista hirveintä on olla mökillä, ja kun se ei pääse juoksemaan vapaana. Viiru ei ymmärrä. :(

Viimeinen tikki oli, kun kaikki muut lähtivät saunaan. Viiru jätettiin mökkiin koppa päässä eikä aikaakaan, kun kaveri ilmestyy alas meidän luokse. Turhautuneena oppi siis nopeasti, kuinka ovi avataan. Viiru tuotiin takaisin, mutta nyt laitoimme oven lukkoon. Oi voi voi.... Se olikin vetänyt mun karkit, raapinut lattian ja heitellyt tyynyjä ympäriinsä. Ovessakin on varmasti jäljet uusista pako yrityksistä. Äiti kertoi, että Viiru oli viisaasti yrittänyt avata ovea hänelle, kun tuli siis ensimmäisenä takaisin.

Olen nyt välillä ottanut koppaa pois valvonnan alla jotta liikkuminen olisi helpompaa. Viiru on oppinut, että myös vauhdilla/voimalla pääsee esteistä läpi. Koppa onkin sen näköinen, että on saanut pari kolhua! Pari yötä sitten mm. kaatoi keittiön tuolin kömpiessään pöydän alta..

Tässä ensimmäisiä otoksia uudella järkkärillämme. Jestas se on hyvä, vaikka paljon onkin vielä opittavaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti