lauantai 11. kesäkuuta 2011

Viime hetken valmistelut

SM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja jäljellä onkin enää viikko, huii! Rölli on nyt valmiina taistoon. Olen leikkinyt ja lenkkeilyttänyt sitä, kouluttanut ja yrittänyt luoda suhdetta kaikin keinoin paremmaksi sekä nypin siltä karvat jo viime viikolla jottei ole ilmanvastusta tai kuuma. ;o)

Tänään Riihimäellä vedin kontaktit läpi, jotta menisi SM-kisoissa mahdollisimman lujaa. Hienosti se oli pysähtymässä molemmille, mutta lähti heti kutsun kuultua kuin tykin suusta. Vaikka itse agi-rata menikin ihan plörinäksi, niin oli hienoa nähdä kuinka Röllin pääkoppa pelaa, vaikka annoin sen kuumentaa itseään jo aika paljon. Sen sijaan pitää muistaa, että kepeillä sivuttaisirtoomista ei olla harjoiteltu hetkeen, joka ei radalla onnistunutkaan (kellään ei onnistunut :O). Ei siis saa ahnehtia ja kikkailla tällä ässämmeissä. Karsintoihin mennessä täytyy treenata pariin otteeseen.

Hyppis oli huippu hieno, ja oltiinkin kolmansia! Alun tein niistoperjätöllä joka oli aivan täydellinen. Sen sijaan parissa kohtaa mun valssi ei valmistunut tarpeeksi ajoissa, joten Rölli pääsi hiukka valumaan. Putkijarrutukset ovat meidän jatkuva murheenkryyni, joten siihen nähden onnistui hyvin. Joissain kohdissa Rölli olisi voinut edetä varmemmin/kovempaa, mutta kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut kenraali.




Otettiin muutamia kuvia kisoista uudella järkkärillä, joten jos kohteet haluavat näitä itselleen. Kuvia oli ainakin Mimmistä ja Riesasta useampi, Petristä ja Blitzistä, Anusta ja Riinasta, Tonista ja Pulusta (vai Pennistä, en muista!)... Voisin yrittää luoda Picasa-albumin, josta kuvia olisi helppo ladata.

Olen jatkanut sivujen uudistamista, ja nyt on Hanna- ja Viiru-sivu valmis. Sen sijaan Röllin sivu on vailla kuvailua ja Siirin kokonaan tekemättä. Päivittelen niitä sitä tahtia, kun kerkeän.

Viirun pitäminen kuivalla maalla ei oikein onnistunut.. Onneksi rupi on melkein kokonaan kadonnut, eikä ole merkkejä että uiminen olisi haitannut paranemista.

 Viirun mallioppimista Rölliltä (huoh!)


 Ilmetty saukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti