sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vapaatreenit

Lauantaina tehtiin Röllillä muurin takaakiertoja ja keppien avokulmaa. Keppien kulmia tulisi vahvistaa, i know. Saas nähdä jaksaisinko kokeilla kujalla, kun nyt kuitenkin teen samaan aikaan Viirulla. Jotenkin tää on vaan niin turhauttavaa, kun pitäisi tehdä sikana toistoja enkä mä yksinkertaisesti pääse sen kanssa treenailemaan niin paljoa. Kesällä sitten..
Lisäksi musta tää touhu tarttis vaan sen naksahtamisen (joka tulee toistojen jälkeen). Jotenkin tää on niin katkeraa muutenkin, kun Siirin kanssa oli pitkään sama vaihe. Parissa viimeisessä treenissä sitten meillä tuli naksahdus ja Siiri haki ihan mistä vaan monen kymmenen metrin päästä oikean välin. Kukaan muu kuin äiti ei tainnut edes nähdä sitä.

Niin ja Röllin mielentila oli karmea. Yritti varastaa ja lähteä nykäisyistä liikkeelle. Pari kertaa yritti kai myös näykkästä.

Viiru teki pikkasen hyppyjä ja putkea. Uutena otettiin kokonainen puomi, huii :) mietin että se olisi jännittänyt ensimmäistä kertaa, joten otettiin tosi varovaisesti. Seuraavalla kerralla vähän rohkeammin jne. Pysähtyi kontaktille ilman hihna-apua joka kerta!! Keskiosalla pikkasen jarrutteli, muttei ihmekkään kun oli uusi juttu. Tosi järkevästi käyttäytyi mun mielestä.

Teini-Viirun tempaukset on jatkunut. Karkasi omalta pihalta eikä tullut äidin käskystä takaisin.. jouduin vähän kovistelemaan. Yrittää karata autosta/häkistä ennen lupiaan. Hyppii sänkyyn miten mieli tekee yms. Eiköhän tää vaihe kohta lopu, kun huomaa ettei toimi.

3 kommenttia:

 1. Milloinkohan se murkkuikä tulee meille kylään... En ole ainakaan vielä huomannut sellaista.

  Oletko muuten vielä puuttunut puomin ylösmenoon (kontaktiin)/ meinaatko opettaa erikseen?

  VastaaPoista
 2. En oo, en edes tiedä miten sitä olis parasta lähteä opettamaan. :S voisin kysyä seuraavissa treeneissä Elinalta niin infoon sua sitten tuliko mitään järkevää vaihtoehtoa.

  Sillon ajat sittenhän elina sanoi, että eka kannattaa opettaa koko puomi, että saa varmuuden mennä ja juoksisi lujaa. sitten jos edes tarvitsee niin opettaisi ylösmenot jotenkin. hmm.. musta tuntuu että meidän ainakin tarviii! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, mä odotan infoa :D

  Olen kokeilumielessä pitänyt BAT:in uusia länkiä puomin ylösmenolla koska olen melko varma että ylösmenot pitää varmistaa jollakin tavalla, enkä haluaisi opetta pysähtymistä myös ylösmenoon. Tinohan loikkasi ainakin jo pentupuomin ylösmenokontaktin aika reippaasti. Pojalla on niin pitkät jalat ja iso laukka-askel...

  VastaaPoista