maanantai 7. helmikuuta 2011

Viirun treenit

Lauantaina Sporttikoirahallilla vapaatreenit Viirun ja Röllin kanssa. Rölli sai toimia koekaniinina kun Hannu harjotteli pieniä ohjauskuvioita, mitä opettaa sitten Luckylle. Meni tosi hyvin!! :)

Otin Röllillä myös pientä ratapätkää, jossa oli niisto, kepit ja tiukka takaaleikkaus renkaalle. Niistoa pitäisi treenata perusteellisesti uudestaan, kun tuntuu ettei ole yhtään niin hyvä kun jossain vaiheessa. Liekö mun ohjaus jotenkin muuttunut vai Rölliltä vaan pikkasen unohtunut...

Viiru teki kujakeppejä ilman verkkoja! Näitä pitää nyt tehdä tosi paljon kerta kun pystyy! Imu ei ole ehkä ihan paras, vaan musta tuntuu kokoajan että menisi ohi. Lähetin ihan läheltä eikä virheitä tainnut tulla kuin ekalla kertaa.
Tehtiin myös pientä hyppypätkää: takaatyöntöjä ja perinteisiä valsseja. Ei ongelmia kummassakaan, mutta pätkät olivat aika helpot. Meni suht hyvällä itsevarmuudella vaikka voisi ollakkin vähän hullumpi. Tosin se tulee ajan myötä, tiedän tiedän.... Kerran kun myöhästyin ohjauksesta niin tein vippauksen vahongossa ja Viiru meni ihan tosi hienosti. :D ei siis olla edes opeteltu tätä yhtään..

Karo toimi puomin alastulolla hihnassa. Nyt pysähtyminen ja odottaminen rupeaa oleen niin hyvin hanskassa, että alan pikkuhiljaa häivyttämään nameja. Lelu eteen ja vapautus kunnon pysähdyksen jälkeen eteenkatsomisesta. Ehkä palkkaan vielä parit ekat suoritukset jotta keskittyy mutta loppua kohden pelkkä lelu. Sehän on paljon isompi palkka Viirulle kuin ruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti