keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vapaatreeniä lämpimässä

Koulussa on tenttiviikko menossa ja mulla on ollut tosi paljon esseitä ja projekteja tehtävänä. Jäin Espooseen hoitamaan näitä niin pääsen huomenna fyssari-käynnille mukaan.
Tänään käytiin sitten pitkästä aikaa treenaamassa BAT-hallilla.

Viirun kanssa tein hyppytekniikkaa (mennyt ihan liian pitkä aika treenaamatta). Teki tosi puhtaasti ja hyvin mun silmään!
Vuorossa oli uusi harjoitus "korkeuden arviointi". Numerot kuvaa jalkoja ja pystyviivat hyppyjä: 4 | 6 | 6 | 6 | 9 |
Ensimmäisissä neljässä oli speed bumpit ja viimeisessä rima. Rimaa nostin 25-30-35-25. Missään ei ollut ongelmia. pari kertaa kolautti johonkin speed bumpiin, mutta itse riman ylitys oli symmetrinen kaari.
Otin saman harjoituksen kahteen kertaan niin, että itse olin molemmin puolin.

Lisäksi otimme keppejä ja pentupuomia. Keppejä otettiin ensiksi ihan suorasta kulmasta ilman verkkoja. Meni hyvin myös putken kautta. Toisessa sessioissa laitoin keppien alkuun verkot, ja harjoiteltiin avokulmia. Onnistui vaikeimmistakin kulmista ja hypyn kautta. Seuraavaksi pitää lisätä etäisyyttä.

Puomia tehtiin viimeiseksi mikä oli virhe. Viirulla ei missään vaiheessa katoa treenien aikana ajatus tekemisestä, joten heti alussa on hyvä ottaa parhaalla innostuksella. Kyllä se siis teki hyvin, muttei kiihdyttänyt loppuun vaan aloitti jarruttamisen vähän liian aikaisin. Hienosäätöä siis. :)

Röltsy pääs ottamaan keppejä monta monta toistoa. Tehtiin siis aina muutamat jokaisella Viirun tauolla.
Tällä kertaa laitoin lelun oikeaan väliin ja lähetin kaikista kulmista. Sen jälkeen palasin vähän helpompaan ilman lelua. Meni hirmu hyvin ja Rölli tajusi tarjota katsetta kepeille! Näitä pitäs vaan saada otettuu ihan sikana ja jättää pikkuhiljaa lelua enemmän ja enemmän pois. Tällä kertaa otin parin metrin päästä, mutta ideana olisi kasvattaa etäisyyttä ja ottaa myös vauhdista muiden esteiden kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti