tiistai 8. helmikuuta 2011

Ihana Viirumiiru!!!!

Tuituituiiiii :) on se sulonen!!!

Käytiin Hittiksellä Viirun kanssa iltatreenailemassa, ja oli niin mukavaa. Sain tosi paljon energiaa tekemällä jotain hauskaa ja unohtamalla koulukiireet.

Tehtiin puomia lelu palkka edessä. Hassua kun meni kokonaista puomia paremmin kuin pelkkää alastuloa. :D ekana otettiin ihan vaan tarjoomalla. Sen jälkeen lelu eteen ja sivusta tuloa. Otin hihnan jo samantien, kun lelu edessä on vähän vaikeampi. En ollut ihan valmis ja viiru juoksi läpi.. Uudestaan ja vähän sain kai korjata hihnalla. Sen jälkeen otin koko puomia ja enkä yhtään himmaillut. Hetken Viirulla kesti tajuta että pitää nokkia nenällä, vaikka lelu onkin edessä. Ekan kerran jälkeen ei ollut ongelmaa ja tarjosi nokkimista suht nopeastikkin. Toisellakaan puolella ei ollut ongelmia.
Näin jälkikäteen tuli mieleen, etten muistanut oikeaa käskytystä. Sanoin siis pinta-sanan taas jo hidastus vaiheessa, enkä vasta oikeassa paikassa.

Toisena vuorossa oli takaaleikkaukset jälleen. Kun lelu on edessä niin menee tosi hyvin, mutta muuten vähän ihmettelee. Tänään kävin taputtamassa maata laskeutumiskohdasta ennen lähetystä ja toimi tosi hyvin!! Pikkasen se kattoo ja ihmettelee "eiks täällä ollukkaa mitään??!" mutta jatkoi heti käskyn saatuaan matkaa putkeen. Kun Viiru oli mun vasemmalla puolella niin toimi pikkasen paremmin. Toisinpäin tehtäessä karkasi pari kertaa lelulle hyppäämättä hyppyä. En siis voinut ottaa ihan 90 asteen kulmasta.

Otettiin myös madallettua keinua niin, ettei se ensiksi tippunut ollenkaan. Meni kivasti ja vielä paremmin kun muistaa vähän hetsata "keinu, keinu". Karo teki Kriisille nuorena tällä tavalla, ja se oppi erottamaan puomin ja keinun ihan uskomattoman nopeasti. Jos vaikka Viirukin oppis..... :)
Laskin keinun tippumista n. 1 cm ja musta tuntu, ettei Viiru tainnut edes tajuta. Jalat tai ilmekkään ei värähtänyt vaan juoksi hullun kiilto silmissä keinun päätyyn. Ainut tooooosi huono juttu minkä hoksasin on, että Viiru yritti tarjota nokkimista myös keinulla. Äh, olispa kiva jos sen pää tärähtäis tai hampaat löis yhteen sen takia. En todellakaan aio vahvistaa tätä käyttäytymistä, ja saa nähdä rupeanko tarpeen tullen häivyttämään puomiltakin.

Viimeiseksi vielä treenattiin vinokeppejä ihan suoralta lähestymiseltä. Olen vähän ollut sitä mieltä, ettei kepit ime Viirua mutta taisi olla vain treenin puutetta. :) Tänään lähti varmaan viidestä metristä tosi itsevarmasti pujottelemaan molemmin puolin!! Lelu oli edessä eikä kertaakaan yrittänyt oikaista. Hetsasin taas "kepit, kepit" ja se sai imun aikaiseksi.

Meinas taas vierähtää parit kyyneleet treenien lopuksi, kun oon vaan niin onnellinen, kun katon viirun touhuumista. Siitä näkee onnellisuuden niin selkeästi. :) touhuaa vaan silmät loistaen ja hirveellä innolla, mutta hakee kontaktia muhun jatkuvasti. Selkeesti se paras juttu on ihmisen kanssa touhuaminen, mutta jos sitä ei ole tarjolla niin se lähtee rallattelemaan. Pari kertaa treeneissä Viiru juoksi kauas ja täysiä takasin mua kohti. Kun otan ihme leikki asennon niin se ärähtää ja lähtee uudelle rundille. :D ihan kun siiri!! Parasta on, ettei mun tarvii kun ihan pikkasen kuiska "viiru" niin se on salamana mun luona silmät loistaen. Ei ihanempaa tapausta voi olla olemassa <3

3 kommenttia:

  1. Ihana Viiru! Odotan niin että päästään yhdessä tekemään, niin pystyy vähän vertaamaan miten veljekset toimivat :)

    VastaaPoista
  2. niimpä! :) mutta jottei olis ihan liian positiivista ja lässynlässyn tekstiä niin pakko mainita, että muut kivat koirat menee kyllä ihmisten yli. sillon ei hae kontaktia tai tule todellakaan salamana luokse (jos ollenkaan). :D

    VastaaPoista