lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vesipeto

Viirusta on kuoriutunut oikea vesipeto! :-) Ennenhän se ei niin tykännyt vedestä. Lätäköt se kiersi ja uimaan meni vain keppien/lelujen perässä. Nyt se kuitenkin hyppii itse veteen uimaan ihan vaan huvikseen. Heh, aika ihanaa!

Viirulla on ollut hyvät innostavat uimamaikat. Käytiin muutama päivä sitten Karon kanssa Kirkkonummella Meikossa uittamassa koiria. Kriisi on ihan hulluna veteen ja Viiru puolestaan Kriisiin, joten ei aikaakaan kun Viippa oli vedessä. Ensimmäisellä kerralla autoin vähän tuuppaamalla, jonka jälkeen loikki pitkiä hyppyjä itse.Suurmiehet kävelevät vetten päällä 


 Hullu Viiru ei luovu kepistä

Kuvat © Karoliina Myllyoja

Tänään mökillä puolestaan bc Lucky on näyttänyt innostunutta mallia uimiseen. Luckyhan hyppi jo viime vuonna laiturilta, jota Viiru ei ole koskaan uskaltanut kunnolla tehdä. Tänään äiti puolestaan antoi vähän vauhtia ja Viiruhan hyppäsi. Ei se hirveästi vaatinut, ja lopulta laituri oli melkein ainut paikka josta meni uimaan. Aika hauskaa kuinka Viiru yritti jatkuvasti hakea saunasta meitä uimaan, ja oli muutoinkin ihan into pinkeenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti