keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pääsiäispupuja

Jopas oli pääsiäinen! Meillä oli yhteensä viisi koiraa ja kaikki tuli siihen tulokseen, että se on ihan liikaa. :D kun yks tekee kiellettyjä toimia muualla niin toinen varastaa illallista keittiöstä. Viirukin oli ihan poikki juhlimisesta.

Naapurissa oli pari ihanaa aussityttöä joiden kanssa Viirulla synkkas tosi hyvin. Ne saikin useamman kerran vetää sellasta rallia että oksat pois! Viiru voitti vauhdissa mutta sai sekin ihan pinkoa. Toinen tartti hyviä kokemuksia koirista ja siinä Viiru oli ihan ykkönen. Karkasi jopa pariin otteeseen naapuriin ettimään kaveriaan kun silmä vältti.

Otettiin Valtsun kanssa aurinkoa (mittari näytti auringossa jopa 35 astetta!!!!) ja kappas, 50 m  päässä pellolla seisoi peura. Metsästyskoira Viiru pinkaisi uuden villityksensä mukaisesti haukkuen perään. Pikkasen sitä jänskätti eikä mennyt täysiä, mutta tuli takaisin hirveän rääkymisen jälkeen. Peura ei ollut oikeen moksiskaan Viirun metsästysaikeista vaan jolkotteli takaisin metsään.
Myös toisen kerran Espoossa lähti pupun perään, ja tuli takaisin toisesta kutsusta. Tänään kuitenkin kun karkasi taaaas toisen pupun perään, kesti ehkä 10s reagoida niin tein karkotuksen. Ois pitänyt olla vähän rajumpi, mutta saas nähdä auttaisko jo toi pelkästään.

Ollaan oltu paristi myös treenailemassa mutta niistä myöhemmin. :) pitää vaan kehua, että menee se hyvin!

Mökkikuvia:                                                    Juhliminen on raaaaskasta!


"Wanna take a ride?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti