maanantai 4. huhtikuuta 2011

Treeniä treeniä

Lauantaina käytiin vapaatreenaamassa Sporttikoirahallilla. Tällä kertaa oli ruhtinaallisesti aikaa, kun Annika oli ainoostaan mun lisäksi paikalla.

Alkuun rallattelin Viirun kanssa. Tarkoitus oli saada vähän videota, kun ei mun vanhemmatkaan ole nähnyt Viirun menoa kunnolla. On se aika ihana ja reagoi huippuhyvin. <3 Tässä VIDEO.
Alkuun kokeiltiin kepeillä ihan perusjuttuja jotka jo osaa, kun kuitenkin eri este ja ohjurit kuin millä Hittiksellä ollaan tehty. Ei kuitenkaan tuntunut vaikuttavan Viiruun mitenkään.
Seuraavaksi takaaleikkauksia ensin lelu edessä, seuraavaksi käymällä taputtamassa laskeutumiskohtaa ja lopuksi ihan ilman apuja. Hienosti irtosi seuraavaan putkeen!
Viimeinen vaikea kohta radalla jonka ajattelin ottaa ensin erikseen oli pakkovalssi. Se oli kuitenkin vähän liian vaikea eikä koonnut itseään samalla tavalla kuin ilman vauhtia. Helpotettiin kulmaa ja toimi kuin unelma. Samalla onnistuttiin vaikeuttamaan leikkauksen kulmaa vaikeammaksi mutta siinäkään ei onneksi ollut vaikeutta. Pikkasen empi enempi mutta meni kuitenkin.
Itte rupesin ennakoimaan pakkovalssissa vähän liikaa joten ei lähtenyt vetoon. Toisella kiekalla ois varmasti ollut täydellinen muttei voitu käyttää koko treeniaikaa ;)

Lisäksi vaihettiin Monoa ja Rölliä, ja kokeiltiin keppejä jotka kisoissa meni molemmilla ihan plörinäks. Nyt ei mitään ongelmaa ja Röllikin liikkui normaalisti kun ei yritetty rauhoittaa :D hah!
Otin Röllillä myös takaaleikkauksia aalle ja aloitin pöydän opetuksen.

Lisäsin parit vanhat treenivideot: Rölli Vähäniityn koulutuksessa ja Rölli Suoknuutin koulutuksessa.

1 kommentti: