tiistai 11. tammikuuta 2011

Kontaktien kuningas

Rölli on iskussa!!! Jippiaijee, tätä päivää en olisi uskonut tulevan. :D

Oltiin 9.1 Hyvinkäällä kisaamassa (agi-hr). Nauratti jopa agiradan alku, kun oli hirvee tykitys puomille, että testataan sitten kunnolla pysähtyykö. ;-) Kävin treeniesteillä ottamassa pientäpätkää, jotta päästäis pahimmat höyryt. Mutta Rölli pisti peliä vähän jännemmäksi juoksemalla aan läpi (edelliset kisat jättänyt jälkensä). Pistin takaisin kontaktipinnalle kutsuin ja suoraan häkkiin. Viiden minuutin kuluttua otin uudelleen ja taas sama juttu. Ei jumatsukka meinas palaa päreet! Ei muuta kun taaaaas häkkiin. Nyt mua rupes jo huolestuttaa ja menin sanomaan äidille, että Röllillä taitaa jäädä rata väliin. Eihän mun olis mitään järkeä mennä kisaamaan jos jo treeniesteillä pamauttaa törkeenä läpi.
Viimenen kerta kun ehdin kokeilla aata ennen omaa vuoroa: Helpotin vähän rytmitystä päästämällä Röllin ensin aalle ja mä perässä. Se varmaan vaistosi mitä oli pelissä ja pysähty. ;-) hyvä hyvä!

Tein samat rauhotusrutiinit ennen radalle menoa ja toimi jälleen. On se rölli vähän hassu, kun sen tarttee rauhotella itteään. :) mutta kannattaa nimittäin taas pysähtyi kaikille kontakteille!!!! aivan mieletöntä tuon alku tappelun jälkeen. En vieläkään oikeen tajua kuinka se yhtäkki kokosi itsensä paremmin kuin ikinä. Tää vuos tuntuu hyvältä. ;-)
Radasta tuli nolla ja 4.sija. Keinulta vapautus oli vähän hätänen, ja loppu meinaskin mennä sen takia ihan plärinäks. Tässä VIDEO, kiitos taas Annika!

Hyppis ei ollut mikään hirveän paha joten tuplaan olisi ollut mahikset, mutta ois se ollu ehkä vähän liian hyvää ollakseen totta. Jännitti itseasiassa vähän, kun olisin niin toivonut onnistumista. Kerran Rölli katosi mun selän taakse, kun ohjaus tuli myöhässä, mutta rata meni oikein. Kepeille oli avokulma ja itse olin helpommalla vetävällä puolella. Rölli meni kakkosväliin, toisella yrityksellä kolmosväliin ja kolmannella vasta oikein. Hmmh.. rintamasuunta olisi voinut osoittaa vähän enemmän vasemmalle, mutta haloo! Joku raja siinäkin, että kyllä koiran pitäs osata. Ja mä väitän, että tuon jos jonkun niin Röllin olisi pitänyt handlata. Ties vaikka hullu mielentila vaikuttais tässäkin kohtaa malttamiseen. Joka tapauksessa, kulmat on treenilistalla.
Jos jotain hyvää niin kesti ainakin hurjan sivuetäisyyden kepeillä. Serpenttiini olisi voinut pysyä tiukemmin kasassa.

Viirumiiru oli mukana Hyvinkäällä. Se teki penturengasta ja putkea. Muu meteli ei haittaa ollenkaan keskittymiseen.
Nähtiin myös Mia nopeasti ja saatiin tosi hyvä neuvo vetämiseen. Hihna kierretään vatsan ympäri ja tadaa vetäminen loppuu! Ainut huonopuoli on, etten mä voi ohjailla Viirun menemistä niin helpolla esim. ohitustapauksissa. Mia käski kehua kun koira ottaa kontaktia, mutta mun kanssa tätä ei ihan hirveästi tapahdu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti