perjantai 7. tammikuuta 2011

Ahaa-elämyksiä ja fyssari

Ahaa-elämyskset jatkuu!! Viimeisimpänä mun keksintö oli saada Rölli itse rauhoittelemaan itseään kisoissa. Tähän pääsin (ainakin kerran, ehkä kaksi) kun laitoin Röllin pään mun kainaloon. Ens su on uus yritys että jatkuuko menestys. :) jännää!

Tänään oltiin vapaatreenaamassa BAT-hallilla. Mulla on ollu pikkanen ongelma keppien kanssa, että miten opetan kulmat "täydellisiksi", kun ottaa mun sijainnista tai liikkeestä niin paljon tukea. En usko myöskään, että ajattelee tällöin parhaiten. Jos nostan röllin mun eteen ja yritän vähän hetsata "kepit, kepit" niin menee ihan sekasin ja hyökkää mua kohti. Tänään sitten laitoin namin oikeeseen väliin ja lelun keppien päätyyn. Tällöin keskittyi täydellisesti väliin vaikka pidinkin edessä ja hetsasin. Jeeeee! Toimi myös kun otin namin pois. On varmaankin niin varma mitä tekee, ettei sekoa. :)

Otettiin myös kontakteja ja tiukkoja putkista ulostuloja. Kontaktit täydelliset, vaikka pari kertaa sitten onnistuinkin vähän sekoittamaan sitä. Yritin siis opettaa rölliä nokkimaan alastulolla, mutta oikeesti se vaan meni ihan sekaisin, että mitä mä nyt yhtäkkiä siltä haluan. Teki seuraavissa treeneissä tosi hitaasti alastulon, mutta nyt taas ihan normaali.
Tiukat putkista ulostulot on Röllin heikkous. Ei ihan oikeesti tunnu toimivan mitenkään päin. Suorilla toimii vähän paremmin mut mutkilla ei mitään hajua. Laitoin siis lelun ulostuloon ja meni nätisti. Sitten ilman lelua ja toimi taas. Sitten kun toimisi vielä virekorkealla niin ois tosi jees.

Viiru teki kujaa ja enää oli kaksi verkkoa, ja kulmat sujui hyvin. Pikkasen piti muistutella vauhdilla tultaessa. Opetin myös pimeät kulmat putkiin. Meni tosi hyvin! Pitää myös opettaa vastaseen käteen reagoiminen ihan normielämässä. Pentuna tosin puitten kanssa teki kivasti mutta nyt ei ollut hajuakaan! :D Tehtiin nimitäin pakkovalssia (ihan ok) ja twistiä, jossa ei meinannut kääntyä takaisin hypylle juurikaan. Palkkasin pari kertaa ja jätin siihen.

Rölli pääsi 5.2 Patricialle hoitoon. Tällä kertaa uutiset ei ollu niin hyviä, nimittäin sen ranka oli ihan vino! :( kylkiluut loppu erikohtiin ja niitten välillä oli varmaan pari senttiä. Siis ihan kauheeta, mutta onneks Patricia on niin loistava että sai hoidettua ongelman. Patricia oli sitä mieltä, että toi on seurausta siitä kun syksyllä koira pääs hyökkäämään Röllin kippuun. Sama kylki kun puremakin oli. Lihasten kiristyminen oli saanut aikaan rangan siirtymisen toiselta puolelta. Ihan hirvittää kuinka paljon ongelmia ja kuluja se yks koira on meille aiheuttanut..
Oli myös hyviä uutisia nimittäin äidin jumpat on kuulemma saanut paljon hyvää aikaseksi! Patricia ihmetteli kuinka hyvässä kunnossa sen takapää voikaan olla.

Viirulle varattiin aika ens kerraksi. Pikkasen Patricia kokeili sitä ja sanoi takareisissä tuntuvan tiukkuutta mutta muuten hyvä. En kyllä yhtään ihmettele nimittäin takareidet on tosi kovilla spurteissa, mitä Viiru ottaa. Vielä kun se on niin nuori, että lihakset vasta kehittyy. Itseasiassa suurin ongelma lenkeillä varmaankin on se, kun Viiru juoksee ja juoksee eikä sitä välttämättä ole lämmitelty sitä varten. Vielä kun mua ärsyttää se hihnakäyttäytyminen niin vapaaksi päästetään yleensä melkeen heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti