maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

Viime vuoteen mahtui paljon merkittäviä tapahtumia, niin hyviä kuin ikäviäkin. Sain luettua mahdottomalta kuulostavan määrän opintopisteitä, ja pääsin Turun kauppakorkeakouluun. Tutustuin ihan mahtaviin ihmisiin, joista pari tulee ehdottomasti pysymään koko elämän ajan! <3
Viime vuoteen mahtui myös ennätysmäärä surua, pettymyksiä ja vihaa. Olen joutunut oppimaan selviämään yksin, vaikka ehkä olen vieläkin jollain sivupolulla. Kantapään kautta on myös tullut opittua tietynlaista itsekkyyttä -kaikkea ei tarvitse kestää.
Viime syksy oli hyvin bilepainotteinen. Viiru kierteli mun avecina kaikennäkösissä kotijuhlissa ja oppi mm. ettei poikapuolisille kavereille saa murista. Sen seurauksena itse harrastaminen jäi hiukka vähemmälle. Agilitya tehtiin n. kerran viikossa ja pientä tokoa/temppuja melkein joka päivä lenkeillä.

Uuteen vuoteen toivoisin enemmän järjestystä; haluan omat asiani kuntoon. Biletys saa jäädä vähälle ja panostan enemmän agilityyn, kouluun, urheiluun, perheeseen ja tärkeisiin ystäviin. Haluaisin saada energiaa ja olla taas onnellinen.. :-)

Tavoitteena Viirun kohdalla on korkata kisaura mahdollisimman pian, ja kolmosiin nouseminen olisi hienoa. Lupaan myös tehdä hyppyharjoituksia vähintään yhtä paljon kuin viime vuonna. Tärkein tavoite on kuitenkin kerätä Viirulle mahdollisimman paljon erilaisia kisakokemuksia, jotta siitä tulisi entistä itsevarmempi.

Tavoitteena Röllille on kerätä loput irtonollat arvokisoihin.

3 kommenttia:

  1. Joo tämä vuosi on Hannan vuosi <3

    VastaaPoista
  2. toivottavasti :-) ajattelin olla enemmän espoossakin kun viime syksynä joten päästään yhessä treenaamaanki paremmin!

    VastaaPoista