torstai 5. tammikuuta 2012

Ahkerasti vapaatreenattu!

Tässä on tainnut mennä viidet tai kuudet vapaatreenit niin etten ole jaksanut päivitellä..

1. Purina treenit
Otettiin keppejä, rengasta ja puomia&aata. Purinallahan on ihan mielettömän huonosti mitään apuvälineitä (ei vino- tai kujakeppejä, ei ohjureita..), joten keppitreeni oli hiukka riskiä. Elina ohjeet oli kuitenkin, että alussa ja lopussa saa pitää vielä hetken ohjureita mutta mitään muuta ei. Noh, laitoin verkot alkuun ja loppuun. Avuista huolimatta Viiru meni 12 kepin keskellä rytmistä pari kertaa ihan sekaisin. Vaadin vaan uudestaan ja uudestaan, vaikka säälinkin Viirua kuinka hukassa se oli. Suureksi yllätykseksi kolmen sekavan yrityksen jälkeen Viiru rupesi pujottelemaan oikein!! Aika huikeeta huomata, kuinka se kokosi itsensä vaikeassa paikassa.

Rengasta tehtin leluavulla, yksittäisenä ja putken kautta. Kaikki toistot erittäin hyviä.
Puomin ja aan suoritti alkuun varovaisemmin. Toinen toisto parempi, vaikka Turussa meneekin huomattavasti lujempaa.2. Purina treenit
Teemana kepit, rengas ja keinu. Keppejä hinkattiin myös tällä kertaa eniten. Aloitin samasta asetelmasta kuin viimeksi, mutta nyt Viiru oli tosi hämillään. Saatiin alkuun ihan hirveän monta epäonnistumista, eikä Viiru ollut todellakaan tekemässä samanlaista ihmeparannusta kun viimeksi. Mä pidin omat tunteet tosi huonosti kurissa, ja mun turhautumisen näki liian helpolla. Ahdisti nähdä Viiru niin hämillään.
Lisäsin sitten yhden verkon keskelle keppejä, ja johan alkoi pelittämään. :-) Viirun itsetunto nousi nopeasti ja saatiin sikahyviä toistoja! Nyt pitää ottaa pari askelta taaksepäin ja luottaa omaan vaistoon. Viiru haluaa niin paljon miellyttää ja tehdä oikein, että pelkkä sen oma pieni stiblu saa sen anomaan armoa. :( pitää siis keskittyä saamaan mahdollisimman paljon onnistuneita toistoja, ja poistaa ohjureita pikkuhiljaa.

Rengasta tehtiin tällä kertaa hyppysuoran päässä. Näytettiin kerran lelulla, ja muutoin sai mennä itsenäisesti. Tosi hyvin meni.

Keinulla koitin uutta juttua. Laitoin pöydät molempien päiden alle niin, ettei keinu romahtanut paljoakaan. Laitoin viirun toiseen päähän ja itse menin lelun kanssa kutsumaan laskeutuvasta päästä. Yritin olla tosi innostava, mutta Viirua taisi vaan ahdistaa. :D se haluaa ajatella ja tehdä omaan tahtiin. Sitten kun se tietää mitä tekee niin lisää vauhtia huimasti.
Muutin keinutaktiikkaa vanhaan.. Nami keinun päässä, ja pöytä laskeutuvan pään alla. Keinu laskeutui ehkä 15 cm, ja avustaja hiukka hiljensi tärähdystä ensimmäisillä kerroilla. Viiru tykkäsi tästä treenitavasta paljon enemmän.Kvarkin-treenit
Viiru oli ihan outo. :( se makasi hiljaa odottaen omaa vuoroa eikä halunnut pahemmin moikkailla sisaruksiaan. Puhuttiin koko treenien ajan isin kanssa, että mikä on. Se oli niin silmään pistävän erilainen. Radalla teki kaiken tosi nätisti. Oli epävarma renkaan kanssa, ja muutenkin liikkui tosi hitaasti. Puomin alastulossa himmaili, ja äh oli niin epävarman olonen kokoajan. :( Illalla kotona tajuttiin sitten vasta sen olevan tietenkin kipeä. Vitsit kuin tyhmä olo oli kun ei tajuttu treeneissä, vaikka kokoajan siitä puhuttiin.

Viiru oksensi yöllä, eikä seuraavana päivänä maistunut ruoka. Äiti teki kanariisimössöä, mutta sekin meni niukin naukin. Pahimmillaan se oli pari päivää kokonaan syömättä. Kerran äiti antoi nappuloita, kun mössöruoka ei maistunut. Söihän se ja oksensi myöhemmin. :( Tautia kesti varmaan viikon, mutta nyt on jo onneksi oma iloinen itsensä.

1. Vuokkoset areenalla (3.1)
Käytiin vapaatreenaamassa ihan ekaa kertaa meidän uudella hallilla. Voi vitsit se on iso ja hieno!! Pohja on mitä pitävin ja juuri sopivan lämmin. Nyt kyllä kelpaa treenata! :-)
Otettiin Viirulla vähän kevyempi treeni johon kuului keppejä, puomia, rengasta ja keinua. Kaikkea ihan vaan pari toistoa.
Kepeillä laitoin suosiolla ohjurit alkuun, loppuun ja yhden keskelle. Viiru meni tosi itsevarmasti molemmin puolin ja kaikista kulmista.
Renkaalla kävin näyttämässä itse kädellä kerran oikean välin. Meni itsevarmasti. Kerran vauhdilla tultaessa ei tiennytkään mistä mennä, mutta seuraavalla yrittämällä osasi.
Puomi oli ihan ok. Ei vauhdikkain, mutta ehkä se siitä pikkuhiljaa.
Keinulla puolestaan oli alkuun epävarma. Himmaili ja kerran hyppäsi puolestavälistä alas. Saatiin me se takasin itsevarmaksi, muttei edetty itse esteopetuksen kanssa juurikaan.


2. Vuokkoset areenalla (4.1)
Olin kouluttamassa, joten päätin ottaa keppejä treenien jälkeen. Ohjurit oli jälleen alussa, lopussa ja keskellä yksi. Viiru meni jälleen itsevarmasti ja tykitti oikein hyvin kaukaakin. Tää oli itseasiassa tosi vaikea, koska kepit oli "esterykelmässä".
Otin alusta ja lopusta aika nopeasti yhdet ohjurit pois eikä tämä vaikuttanut mitenkään Viirun menoon. :-)


Ens perjantaina mietin jos strattais KKK:n epiksissä. Jeiijj!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti