maanantai 16. tammikuuta 2012

Täydelliset treenit

Näin kivoja treenejä ei oo ollu aikoihin. :-) paikka, seura ja itse treenit olivat niin loistavat!!

Oltiin Karon kanssa siis Satulinnassa treenaamassa. Hallissa on pitävä tekonurmipohja ja se on lämmin. Ihan parasta on kuitenkin se, että Satulinna on ihan kävelymatkan päässä porukoilta. Tuolla täytyy kyllä käydä toistekin.

Treenasin Viirulla radan alkua (esteet 1-6). Tässä tuli niisto, pakkovalssi ja aa viimeisenä esteenä. Pätkä suju ihan tosi hyvin! Niistossa menee niin pienellä kääntäen kroppaa riman päällä. Ekalla kerralla tuli aan pelkästä kehu sanasta, kun en vapauttanutkaan saman tien. Ei haittaa yhtään, nimittäin yritän nyt vaan kasvattaa Viirun itsevarmuutta kontakteilla.

Toinen pätkä oli radan kymmenen viimeistä estettä. Tämä oli vähän vaikeampi erityisesti estekulmien takia, mutta radassa on mukana mm. rengas, niistopersjättö, ennakoivia valsseja ja jonkun näkönen hyppysuora. Renkaassa ei ollut kertaakaa ongelmaa (ekalla kertaa kävin heiluttamassa kättä renkaan oikeassa välissä).
Putkissa mulle tulee ihan hervoton kiire, kun en edes tajua kuinka nopeasti se menee. :-) Myös putkijarrutuksia pitäisi jossain vaiheessa alkaa treenailemaan. Kerran roiskasi rimoja vaan menemään kun tuli kiire mun perään.... laitoin maahan ja toisella kerralla malttoi jo paremmin. Kokonaisuudessa saatiin tämäkin pätkä menemään niiiin hyvin! Viiru irtoaa lähettämällä erinomaisesti ja pitäisi vaan luottaa enemmän sen osaamiseen. Se vaan menee niin hirmusen nopeasti eteenpäin, etten itse meinaa uskoa!

Paras osuus treeneistä oli kyllä kepit. Halli oli kokonaan uusi paikka joten ajattelin Viirun tekevän hommia pikkasen normaalia epävarmemmin. V yllätti ja meni kokoajan vanhalla samalla tyylillä, jeeeij! Uskalsinkin edetä keppitreeneissä vähentämällä ohjureita kahdesta NOLLAAN! Viiru teki yhteensä viisi toistoa kepeillä kahdessa eri erässä. Tää meni niin sika hyvin, eikä Viiru ollu tippaakaan epävarma. Ei joutunut edes miettimään ihmeempiä. Huikeeta!! Kohta me päästään kisaamaan. :-)

Myös Rölli oli tosi hyvä! Kulki kivasti ja oli suht kiltti. Sitäkin pitäisi vaan viedä rohkeampi eikä yhtään saisi varmistella.
Treeneistä tuli sika hyvä fiilis, ja kisakuume. Pakko päästä tässä lähiaikoina!! Mietinkin että voisin mahdollisesti osallistua molemmilla Röllillä ja Viirulla BAT:n omiin kisoihin. Mua alkaa jo jännittää. :-)

Kiitos Karolle vielä seurasta!! <3 Pitää ottaa tavaks käydä ainakin kerran kuukaudessa niin johan pysyy mieli virkeenä.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä niin mahtistreenit! Hymyilytti koko illan :-) Niin taitavat Viiru & Kriisi :-)

    Kiitos <3

    VastaaPoista