sunnuntai 7. elokuuta 2011

Voitto!

Ei tätä menestyksen tuloa voi estää... :D

Rölli on ihan loisto iskussa! Viimeisten ratojen nollaprosentti on 50, ja nollat ovat olleet tosi kauniita. Etenkin nyt Kotkassa meidän voittonolla. Ei olla vuosiin varmaan tehty yhtä hienoa rataa. VIDEO.

Ensimmäiseltä radalta (hr) tulos 5, vaikkei nolla ollut kaukana. Alku oli upea ja omaperäinen. Kukaan muu ei tainnut ohjata tätä samalla tavalla tai saati yhtä sujuvasti. Puolessa välissä rataa keppien jälkeen jouduin soveltamaan, kun olin taas väärässä paikassa. Virhe kuitenkin tuli vasta pelkäämässäni kohtaa. Hypylle oli pakko takaaleikata eteenpäin vievästi, jotta koira lentäisi mahdollisimman pitkälle ja ottaisi toisen hypyn takaa. Rölli kun kääntyy aina niin tiukasti, tiesin tämän tuottavan vaikeuksia. Yritinkin tukea mahdollisimman paljon omalla liikkeelle. Itseasiassa Rölli oli jo menossa oikein, kunnes epävarmuus iski ja se lähti mun perään. Tästä siis kielto.

Toinen rata oli paljon haastavampi mutta kuin meille tehty. Kepeiltä piti päästä vedättämään rankasti yli linjan ja kontakteilta vedättää vähintään parin esteen verran. Nämä me osataan pomminvarmasti! :-) Vain yhdessä irtoomiskohdassa Rölli joutui kysymään enempi, mutta muutoin suht täydellinen rata!! Pitää kuitenkin treenata tiukkien mutkien jälkeen kiihdytystä, jotta saadaan kaikki nopeus irti tulevaisuudessa.

Kisaaminen on muutoinkin tosi nautinnollista tällä hetkellä Röllin kanssa. Annoin sen jopa haukkua innosttuneisuutta sydämmen kyllyydestä ennen ratoja, eikä sillä siitä huolimatta keittänyt yli. Kontaktit olivat todella hallitut, ja olisi varmasti pysähtynyt ellen olisi kutsunut läpi.

Ens viikonloppuna kisaamaan Turkuun josko menestys jatkuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti