keskiviikko 31. elokuuta 2011

Helou!

... pitkästä aikaa. :-) 

Koulun alku on vienyt melkein kaiken aikani, joten päivittely laahaa. Oltiin kuitenkin PM-kisojen yhteydessä järjestettävissä kisoissa perjantai ja lauantai (yht 5 starttia). Tulostaso oli kuitenkin aika karua: 4xHYL ja 5 (kielto). Radat olivat mielenkiintoisia mutta vaikeita. Ensimmäisten ratojen profiilit nähdessäni tuplan kiilto häiveni mielestä, vaikka tosissaan yritinkin. 

En muista enää ratoja tarkalleen, joten yksityiskohtainen analyysi jää välistä. Tein kuitenkin alkurutiinit kuin aikaisemmin: annoin Röllin haukkua ennen omaa suoritusta jotta menisi mahdollisimman lujaa. Tällä ei ollut kovin loogista seurausta kontakteihin nimittäin yhdeltä loikkasi törkeästi ennen lupaa (osui kuitenkin), yhdellä pysähtyi ennen kontaktipintaa, osalla teki hyvät pysähdykset ja oisiko yhdellä juossut "täydellisen" juoksupuomi. Kovin hajanaista siis, mutta loppua kohti kontaktit taisivat parantua (?). Takaaleikkaus aalle oli odotettavasti huono (--> aa hidas).

Joku kisoissa mätti, nimittäin onnistuin useammalla radalla ryssimään päällejuoksussa. Tämä meiltä onnistuu yleensä, vaikka kuinka päin tahansa. Nyt liikkumiseni oli todella epäselvää, ja tein twisti-päällejuoksu sekoituksen. Ei hyvä!

Omassa liikkumisessani oli havaittavissa kehitystä, nimittäin kiihdytin jopa vähän loppusuoralla. Videolta tätä ei nää, mutta ainakin mä yritin. :D lisää intervalliharjoittelua!


Ollaan myös hiukka vapaatreenailtu mökillä. Rölli on tehnyt takaakiertoa ja putkijarrustusta (tuloksetta). Viiru puolestaan teki jo tosi kapeat kepit (keskeltä aikalailla suorat), putkijarrutusta (toimii!) ja pari aata.
Ojangossa Viiru on kerran tehnyt keinua niin, että tippuu pari senttiä. Sen nostaminen on musta vaan niin vaikeeta.. Toivottavasti pääsen kohta treenailemaan Hittikselle matalalla keinulla.

Nyt 1,5 viikkoon en ole tehnyt Viirun kanssa oikeen mitään.. :-( on se paristi päässyt purkamaan energiaansa, mutta tulevana viikonloppuna on pakko päästä mökille ja ottamaan enempi aksaa. Perjantaina saatetaan jopa startata ekoissa möllikisoissa, jännää! Siitä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti