keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kokeilu

Noniin, onnistuiskohan!
Yritin saada Vaden avuks tän ohjelman kanssa mutta se innostu ihan niin että halus vaan tehä oman kalastuksesta. :D hehhee.

Käytiin tänään HAU-openissa viimeistely treeneissä Tiitan kanssa. Kontaktit varmat mutta hitaat. Harmittaa vähän kun nään Tiitassa niin paljon samaa kun Siirissä, ja sille olis varmaan ollut mahdollista saada nopeet ja toimivat kontaktit, muttei näin lyhyessä ajassa. Mielummin kuitenkin tällä tavalla karsintoihin kuin, että kontaktit ja niiden jälkeinen elämä olisi ihan arvaamatonta.

Rölli puolestaan on ollut vähän kipeä, taas vaihteeksi. En ymmärrä mikä tätä kesää on vaivannut. Ekaa kertaa kun olen saanut SM- ja karsintanollat kasaan sen kanssa niin jatkuvasti tulee jotain. Ennen SM:ejä oli oksennustautia, ongelmia anaalirauhasten kanssa ja vatsakipuja. Nyt eilen Rölli oli kuulemma mökillä melko vetämätön eikä juonut kunnolla. Nesteytyksen jälkeen parani vähän mutta seuraavana aamuna ei syönyt ruokaa. Tänään sitten tuli kotiin ja oli todella kuuman olonen, varmaan siis oli lämpöä. Nyt käyttäytyy normaalisti eikä ole enää kuuma, mutten kuitenkaan uskalla ottaa huomenna treeneihin mukaan. Tarkkaillaan siis tilannetta.

Viiru puolestaan on ihana niin kuin aina! Mennään Valtsulle yöksi toista kertaa peräkkäin. Niiden omat koirat on mökillä niin saadaan olla ihan rauhassa. :)

2 kommenttia: