keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Vapaatreeniä: hyppytekniikkaa ja pikkuagia

Käytiin äidin kanssa viime maanantaina BAT-hallilla treenailemassa. Otettiin Röllillä hyppytekniikkaa: perussarjaa kuudella, pitenevillä väleillä ja kaarta. Rölli ottaa väliaskeleen viimeisessä välissä pitenevillä väleillä, mutta mun mielestä Vappu on sanonut ettei se haittais.. Kaari meni niin sisälaitaa kun vaan voi mennä! Heh, kai se osaa kääntyä. ;) Sitten kun otettiin toiseen suuntaan niin eteenkatsominen oli ongelma, ja aina kun onnistuin vapauttamaan niin Rölli oli vähän unohtanut mihin piti mennä niin ei tullut nättejä toistoja. Helpotin ja menin ykkös ja kakkos hyppyjen väliin jotta eteenkatsominen olisi helpompaa. Katsohan se mutta hyppäs kaksihypyä samalla kertaa.
Viirulla otettiin "korkeus" harjoitusta ilman korkeutta. Siis näytin hyppyharjouituksen jossa tullaan tulevaisuudessa lisäämään korkeutta viiden sentin välein ja laskemaan takas helppoon. Näin siis 65cm asti, ja kun onnistuu hyvin voidaan aksatreeneihin lisätä rimat.

Aksaa Viiru pääsi tekemään pentupuomi ja kujakeppejä. Puomi oli aluksi hidas ja varovainen kun ajattelee. Seuraavalla kerralla meni jo lujaa, ja tuntuu ettei hirveen montaa askelta tarvita koko puomin suorittamiseen. :D laitoin vielä namin alastulolle että voitiin treenata vaan rohkeutta mennä puomia. Seuraavalla kerralla ajattelin aloittaa treenin ilman namia (osaa siis paikan lyhyeltä väliltä ilman namia), mutta tarvitsisin vaan kaverin hihnaan.
Kujilla treenattiin kulmia niin, että laitoin namin aloitukseen ja lelu odotti päädyssä. Meni lopussa ilman namia molemmin puolin vaikeimmatkin kulmat!
Röllin kanssa otin puomin alastuloa niin, että se oppisi kuonokosketuksen. Noh empä tiedä menikö yhtään eteenpäin. Viiru kun oppii hetkessä niin Röllin kanssa eteneminen tuntuu ikuisuudelta. Malttia malttia...

Hauskaa joulua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti