perjantai 3. joulukuuta 2010

Elina 5

Elinan neljännet treenit (teemana sylkkärit) jäi väliin pirun turun bussien vuoksi joten hypätään suoraan viidensiin. Opeteltiin poispäinkäännöstä, puomia ja koko keppejä. Poispäinkäännöstä tehtiin ensin namilla ja sitten lelulla. Elina sanoi, että samantien kun vaan liike sujuu niin kannattaa vaihtaa leluun jotta koira laittaisi kaiken peliin. Nami kuitenkin vähän rauhottaa.
Seuraavaksi tehtiin poispäinkäännöstä hypyn kanssa molemmin puolin. Ensin ohjataan oikean suuntaisella liikkeellä ja rintamasuunnalla hypyn taakse ja sitten vastasella kädellä tehdään poispäinkäännös. Toimi kivasti. Huom, tärkeää tehdä käännös nimenomaan vastaisella kädellä jotta vippaus (tehdään koiran puoleisella kädellä) eroaisi tulevaisuudessa edellä mainitusta ohjauksesta.
Keppejä tehtiin Viipan kanssa sivussa ja taas voin mennä itseeni kuinka tyhmä voi olla! Ollaan tähän asti tehty vinokeppejä ainoastaan kuudella kepillä ja nyt tuolla oli poikkeuksellisesti täysmittaiset. Menin ihan normaalisti ottamaan keppejä ja ihmettelin miksei se mene.. Laitoin namin alkuun syvemmälle ja lähti sisälle, mutta kääntyi takaisin. Itseasiassa kerran oli jopa vähän paniikin olonen kun pääsi jo niin syvällä namin perässä, muttei uskaltanut jatkaa loppuun ja hyppäsi siis verkkojen yli. :S Ihmettelin siinä sitten mitä ihmettä on tapahtunut, kun aikaisemmin lähti niin kivasti. Muutaman epäonnistumisen jälkeen tajusin, että ei vitsit tässä on puolet enemmän kuin koskaan ennen! Tsiisus, ei ihmekkään jos näyttää vähän erilaiselta. Onneksi Elina tuli apuun ja saatiin Viiru menemään kepit muutamaan otteeseen ilman ongelmia. Otin kerran myös ilman Elinaa ja toimi. Ihanaa että Viiru toipuu mun mogista noin nopeesti tai ei oikeestaan jäänyt yhtään vaivaamaan.
Puomia otettiin taas kokonaisena ja Viiru kyllä on vähän ihmeissään. Jännää, mutta alastuloa kohti varmistuu ja kiihdyttää 2on2offiin. Heh! Kerran takajalka tipahti, mutta Elina oli sitä mieltä ettei saisi pahemmin välittää eikä missään nimessä huomauttaa. Korkeintaan jättää palkkaamatta tai antaa vähemmän. Parempi paikka on aina helpompi opettaa kuin saada hiippaileva koira menemään vauhdilla. Puomillakin täytyisi vaan päästä ottamaan toistoja, mutta onneksi BAT-hallilla on myös pentupuomi. Tänään itseasiassa pitäisi selvitä saanko jatkossa käydä vapaatreenaamassa hallillamme. Hope so :)

Viirun elämää 2 valmistunut! Vähän enemmän toko- ja hyppyharjoituspainotteinen. Alku on musta niin hauska ja dramaattinen, kun Rölli pitää Viirua tiukassa otteessa. Aikamoisen kunnioituksen Rölli on onnistunut kasvattamaan itselleen. ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana video taas <3 Ja Tinokin oli päässyt mukaan painimatsissa :) Ihana nähdä sitä noin pienenä kun mulla on vaan videoita siitä kun se on vähän vanhempi.

    Toivottavasti nyt saat sen vapaaharkka-maksujutun selvitettyä. Mennään sit taas yhdessä hallille! Jos jaksan, niin yritän tulla ainakin katsomaan su-aamuna Niinun koulutuksia. Mulla vaan on yhet pikkujoulut lauantaina.

    VastaaPoista
  2. Heh Tino ja Viiru tykkää selkeesti eniten toisistaan, aina ne vetäytyy leikkimään keskenään vaikka muutkin olis paikalla. :D

    Toivottavasti nähään sunnuntaina! Ajattelin että voitas käydä joululomalla treenailemassa (19.12-->) :)

    VastaaPoista
  3. Viiru ja Tino ovat kyllä tosi hassuja kun vetäytyvät aina keskenään leikkimään :)

    Ehdottomasti treenailua joululomalla!

    VastaaPoista