keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vapaatreeni

Oon reipastunut! Kävin eilen lenkillä eikä icebugeilla liukastellut yhtään. :) tänäänkin ois tehny mieli lähteä, mutta mietin ettei kannattaisi kun nyt jo tuntuu reisissä. Viiru alkuun vähän ihmetteli, että onko tää joku leikki, kun rupesin juoksemaan. Se hyppi ja pomppi, juoksi ees taas.. lopulta tais kyllästyy kun mitään ihmeellistä ei tapahtunutkaan.

Tänään päivällä kävin hallilla ottamassa pakkovalssia, puomia, keppejä ja pimeää putkikulmaa. Pakkovalssi ei ollut ihan niin helppo kuin joskus ennen. Kyllä se siis hyppäsi aina, mutta jotenkin tuntui, että vasta viime hetkellä. En jäänyt kuitenkaan ihmettelemään sen enempää.

Seuraavaksi puomi (kuinka huono muisti mulla voi olla, kun en taaskaan ottanut ekana). Tehtiin isolla ensin pelkkää alastuloa hetsaten jonka jälkeen koko puomia. Alastulolla pystyin jäämään taakse ilman, että Viiru etenisi epävarmasti. Edistystä siis! :) koko puomi hiukka hidas, mutta näitä pitäisi vaan päästä tekemään jotta tulee varmemmaksi.

Tein kujakeppejä joita en hallilla ole aikaisemmin nähnyt. Jokaisessa välissä oli ohjurit. Hassua että haki kulmat yllättävän hyvin, vaikka hullua paloa ei ollutkaan. Yleensä kun hetsaan niin Viiru oikein pistää vastaan, kun haluaisi mennä jo. Kertoi varmaan jonkin näköisestä epävarmuudesta, kun kepit oli niin erinäköiset.

Pimeästä putkikulmasta piti palkata pari kertaa. Vein lelun putken suulle ja rupesi taas toimimaan. Hetsatessa oli vanha raivo mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti