keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Aksaa +hyppytekniikkaa

Hittiksellä tehtiin Viirun kanssa tänään keppejä, puomia ja hyppytekniikkaa.

Aloitettiin kepeillä (äh taas unohdin ottaa puomin ekana!!). Näitä treenattiin tänään urakalla, ja rupes toimimaan kauempaakin. Tehtiin kahdessa eri erässä. Lähetin kaikista kulmista kummaltakin puolelta varmaan 10 metrin päästä. Onnistu melkeen joka kerta. :) Otin myös radalla suht suoralta lähestymiseltä putken kautta. Eka lähti kaarrattamaan melkeen keppien ohi kunnes tajusi korjata. Siis vautsi, joutui tekemään tosi paljon töitä jarrutukseen ja kääntymiseen niin, että lähestyminen oli lähempänä 90 asteen kulmaa. Toisella kerralla korjasi linjan.

Tehtiin taas isoa puomia ja vapaana molempiin suuntiin. Pysähtyi muttei mikään hurjan nopea. Mutta en jaksa miettiä vauhtia, kun musta tuntuu, että se johtuu vaan uudesta asiasta ja että miettii. Puomi on nimittäin tasaisen hidas eikä niin, että esim jarruttelisi liikaa loppua kohti.

Hyppytekniikasta tehtiin perussarjaa neljällä, etäisyyden arviointia ja kaarta. Perussarja ok, etäisyyden arviointi oli vähän outo niin en sitten pahemmin tehnyt, kun en kunnolla osaa. Kaari ihan jees ja tarjosi jopa eteenkatsomista joka kerta.

Ajattelin myös tehdä kodistani agility-kentän ja rakentaa set pointin jossain vaiheessa! :D sitä mahtuisi hyvin treenaamaan, ja kun treenien määrääkin saa kohta lisätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti